17 May 2011

malam yang menggila

cik Juin and I menggila lagi malam ni. HAHA.
to get rid from the stress (sebab gaduh dengan Encik Tunang) aku decided nak buat cupcake malam ni.
malas nak cakap banyak. just nak letak gambar gambar. and nak tunjuk kat Encik Tunang yang walaupon kita gaduh gaduh sampai rasa tak nak bercakap sampai bila bila, tapi tengok what happened to me when I was doing these comel comel cupcakes. *takda la comel pon sebab aku beginner*. -_-








I ended up writing your name on it.  and that is because I love you so much.
and I seriously mean it. ^^











p/s: I know these cupcakes tak comel pon but believe me, I do it with love. and they are inevitably delicious. Dont judge the book by its cover taw? LOL

2 comments:

bukanputeriraja said...

kejelesan melanda.

gaduh la semasa bole nak gadoh ni..nnt dah kawen,kene taat tau...

LaiLa said...

alaaa. janganla jeles maii.

ee. ko taw tak gadoh ni gadoh dahsyat kot. tapi, entahlaa. dah tak reti nak gadoh lama2.

Popular Posts